بهداشت وتغذیه در مدارس
ارسال شده در: ۱۳۹۷-۰۸-۲۷, توسط : اموزگار

حضور کارشناس تغذیه و بهداشت که ایشون زحمت کشیدن و در مورد هرم مواد غذایی برامون صحبت کردن و تغذیه برای دیابت

هر چند عوامل مختلف و بسیارى از قبیل زمینه‌هاى ژنتیکی، آب و هوا، ورزش و رعایت مسائل بهداشتى در تأمین و حفظ تندرستى انسان مؤثر است، ولى بى‌شک تغذیه مناسب و متنوعى که از شرایط اعتدال برخوردار باشد، مى‌تواند یکى از اساسى‌ترین پایه‌هاى سلامتى را به‌خود اختصاص دهد.
موضوع تغذیه در کودکان و سنین بالندگى علاوه بر نقش سلامت‌ساز و حیات‌بخش خود، از جهات دیگرى نیز مثل بهبود جریان رشد، پیشگیرى از بروز عفونت‌ها مى‌تواند مؤثر و دخیل باشد. از این‌رو همیشه تغذیه مناسب و دور از اسراف در ایجاد و استقرار سلامت کودکان به‌عنوان یکى از محورهاى مهم بهداشتى مورد عنایت بوده و تأثیر و تأثر رشد و تندرستى کودک را به میزان زیادى مى‌توان به این امر مربوط دانست. به‌نحوى که رشد را به‌عنوان یک علامت ظاهرى و مشخص باید نشان‌دهنده ارتباط متقابل بین تغذیه، عامل ژنتیک و محیط‌‌ زیست دانست چرا که تغذیه در این رابطه چون پُلى بین بار ژنتیکى و محیط فردی، مى‌تواند پتانسیل رشد را به حداکثر ممکن افزایش دهد. در این فصل پس از ذکر مطالبى در مورد تقسیم‌بندى مواد غذائی، به بررسى خصوصیات، ویژگى‌ها و نقش مواد مغذى در بدن پرداخته و مسائل چندى را در خصوص نقش تغذیه در رشد و یادگیری، مشکلات تغذیه‌اى دانش‌آموزان و بهداشت بوفه مدارس، بیان خواهیم نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *